Skoel = cool

Op 21 oktober is het zover! Dan vindt onze SKOEL is COOL fuif plaats in zaal Au Chevalier te Bellegem. Deze fuif is een organisatie van de ouderraad en is o.a. ten voordele van het verbeteren en aanpassen van de huidige turnzaal. Onze fuif bestaat uit 2 delen, namelijk een kinderfuif in de namiddag van 16U tot 18U en een fuif voor ouders, vrienden en kennissen van 21U tot ... Tijdens de kinderfuif voorzien we drank, een zakje chips en leuke animatie. Dit alles voor de democratische prijs van 3 euro.

In voorverkoop betalen jullie voor de fuif ‘s avonds 4 euro (aan de schoolpoort op vrijdag 6, maandag 9 en vrijdag 20 oktober of bij juf Joyca , juf Sylvie , Tim (papa Jana (2LB), Freya (K2A) en Kasper (K1A)) en Ruth (mama Warre (4LA), Ynn (2LB) en Jakob (K3A)) en 5 euro aan de deur. Knalprijzen voor hét feestje van het jaar!

We kunnen ook nog helpende handen gebruiken na middernacht. Mocht je het zien zitten om tussen het dansen en feesten door een shift in de bar of aan de bonnetjes voor jouw rekening te nemen dan mag je dit gerust laten weten aan ons op het adres skoeliscool@gmail.com.

Wij hopen van harte dat het een spetterend feest wordt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Alle neuzen in de zelfde richting

Het onderste uit de kan!